Search
Close this search box.

Geslaagd! Wij trekken de wijde wereld in.

Voor veel leerlingen uit de hoogste klassen van KSG de Breul kwam er vandaag een definitief einde aan een belangrijke periode uit hun leven. Vandaag kregen alle 200.000 eindexamen kandidaten van Nederland de uitslag van het centraal schriftelijk te horen.

Uitstekende resultaten MAVO

De inzet, die de Breul de afgelopen jaren heeft gedaan om de kwaliteit van de Mavo te verbeteren heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. In de eerste ronde is al 92,2% van deze leerlingen deze afdeling geslaagd. Bij de afdelingen HAVO en VWO hopen de afdelingscoordinatoren dat het percentage geslaagden zal doorstijgen tot 88% Het slaggingsprecentage staat nu op respectievelijk Havo 76,6% en VVO 79,4%

Cum Laude

Acht leerlingen sluiten hun schoolperiode cum laude af. Op de Breul kunne hier nog 4 leerlingen bijkomen als zij zich voor een herkansing kunnen opladen tijdens de herexamens, die op maandag 18 juni starten en eindigen op donderdag 21 juni.

Geslaagd
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd, Wij trekken de wijde wereld in

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More