Karin Bloemen geniet van premiere Ashtonia in Slot Zeist

Karin Bloemen was een van de BN’ers, die afgelopen zondag genoot van de spetterende première van Ashtonia in Slot Zeist.   Ashtonia,  het fantasieland van de Ashton Brothers, trekt voor het tweede jaar op rij mensen uit het hele land naar Slot Zeist.

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Onder meer de actrices Karin Bloemen en Anne-Marie Jung en de, in 2014 afgezwaaide, Aston Brother Pepijn Grunneweg werden ontvangen door verschillende leden van de cast van Astonia. Samen met de andere gasten konden zij genieten van het complete programma met hapjes en drankjes in een van de vele tentjes, die rondom de grote circustent staan. Hierna volgde het hoogtepunt van de avond: een anderhalf uur durend optreden in een circustent, verzorgd door de Ashton Brothers en hun kleurrijke ensemble van muzikanten en performers.

Tot slot kon bij een langzaam ondergaande avondzon geluisterd en gedanst worden  op Jazz muziek van de Ashtonia Band tijdens de afterparty. Nadat de zon was ondergegaan en de laatste gasten waren vertrokken konden de Aston Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans, terugkijken op een zeer geslaagde start van hun Astonia 2018.

Vorig jaar trokken zij met hun absurde theater met acrobatiek, slapstick en magie 20.000 bezoekers. Dit jaar wordt het dubbele aantal bezoekers verwacht in een nog grotere circustent, met nieuwe acts en een Midden-Amerikaans tintje. De tickets zijn inclusief maaltijd én drankje.

De shows van Ashtonia lopen dit jaar door tot en met 22 Juli in de achtertuin van Slot Zeist.Meer informatie en tickets  kijk op Ashtonia.nl

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

ism: AD Utrecht Oost

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.