Search
Close this search box.

Karin Bloemen geniet van premiere Ashtonia in Slot Zeist

Karin Bloemen was een van de BN’ers, die afgelopen zondag genoot van de spetterende première van Ashtonia in Slot Zeist.   Ashtonia,  het fantasieland van de Ashton Brothers, trekt voor het tweede jaar op rij mensen uit het hele land naar Slot Zeist.

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

Onder meer de actrices Karin Bloemen en Anne-Marie Jung en de, in 2014 afgezwaaide, Aston Brother Pepijn Grunneweg werden ontvangen door verschillende leden van de cast van Astonia. Samen met de andere gasten konden zij genieten van het complete programma met hapjes en drankjes in een van de vele tentjes, die rondom de grote circustent staan. Hierna volgde het hoogtepunt van de avond: een anderhalf uur durend optreden in een circustent, verzorgd door de Ashton Brothers en hun kleurrijke ensemble van muzikanten en performers.

Tot slot kon bij een langzaam ondergaande avondzon geluisterd en gedanst worden  op Jazz muziek van de Ashtonia Band tijdens de afterparty. Nadat de zon was ondergegaan en de laatste gasten waren vertrokken konden de Aston Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans, terugkijken op een zeer geslaagde start van hun Astonia 2018.

Vorig jaar trokken zij met hun absurde theater met acrobatiek, slapstick en magie 20.000 bezoekers. Dit jaar wordt het dubbele aantal bezoekers verwacht in een nog grotere circustent, met nieuwe acts en een Midden-Amerikaans tintje. De tickets zijn inclusief maaltijd én drankje.

De shows van Ashtonia lopen dit jaar door tot en met 22 Juli in de achtertuin van Slot Zeist.Meer informatie en tickets  kijk op Ashtonia.nl

Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist
Premier voorstelling van Ashtonia in de tuin van Slot Zeist

ism: AD Utrecht Oost

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More