Search
Close this search box.

De facebookpagina’s van ZeistinBeeld.nl & OogOpZeist.nl worden samengevoegd.

Zeistinbeeld bestaat 5 jaar. We gaan de Facebookpagina’s van ZeistinBeeld.nl en OogOpZeist.nl samenvoegen.

In april 2014 begon ik schoorvoetend voor OogOpZeist.nl om Zeist met al zijn verschillende aspecten in beeld te brengen. Sindsdien is er een hoop verandert in Zeist en een hoop eigenlijk hetzelfde gebleven. Verschillende evenementen volgen hun jaarlijks terugkerend patroon en horen bij de traditie van Zeist. In de afgelopen 5 jaar is er veel verandert in Zeist, en toch ook een hoop hetzelfde gebleven.

OogOpZeist.nl was onderdeel van OogopNederland. Ooit waren er bijna 200 fotografen, die een lokaal fotoblog maakte. OogOpZeist was daarvan de eerste. Inmiddels bestaat OogOpNederland bestaat niet meer.  Ik ben  verder gegaan onder de naam ZeistinBeeld.nl. Beeld van Zeist maak ik nog steeds. Inmiddels voor verschillende andere opdrachtgevers.

Dat jullie de beelden en verhalen van OogOpZeist.nl en daarna ZeistinBeeld.nl gevonden hebben is vooral te danken aan Social Media zoals Facebook en in mindere mate twitter en Instagram.  Waar het 5 jaar geleden nog vrij makkelijk was om snel een trouwe schare volgers op te bouwen is dat in de huidige situatie veel lastiger voor een fotoblog.

Beeld van Zeist maak ik nog steeds, ook voor verschillende andere opdrachtgevers. De afgelopen maanden lag de nadruk bij het fotograferen vooral op andere zaken.

Om het plaatsen makkelijker te maken zullen Facebookpagina’s van ZeistinBeeld.nl en OogOpZeist.nl worden samengevoegd in de nieuwe facebook pagina ZeistinBeeld.nl. De volgers van de oude pagina’s zullen hier een melding van krijgen. Alle oude posts vervallen waarschijnlijk . De nieuwe facebook pagina zal ongeveer 3000 volgers overhouden.

In komende periode zullen er een aantal terugblik series komen waarbij ZeistinBeeld.nl laat zien hoe een aantal plekken in 5 jaar verandert zijn of hetzelfde zijn gebleven.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More