Search
Close this search box.

Brandweer Zeist redt kat uit de boom (video)

Gealarmeerd door een bewoonster van de Fröbellaan in Zeist rukte de brandweer van Zeist uit met een ladderwagen om een kat uit de boom te halen. De niet bij name genoemde brandweerman heeft al bijna 35 jaar ervaring met het bevrijden van dieren uit benarde posities.  Door de ladderwagen goed te positioneren werd de kat zo gegrepen. Het dier probeerde er al meteen van door te gaan.   Eenmaal op de grond ging de witte kat er snel vandoor het bos  weer in.

Brandweer redt kat uit de boom op de Frobellaan
Brandweer redt kat uit de boom op de Frobellaan
Brandweer redt kat uit de boom op de Frobellaan
Brandweer redt kat uit de boom op de Frobellaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More