Search
Close this search box.

Sinterklaas krijgt sleutel van Slot Zeist.

Intocht van Sinterklaas in Zeist. Sinterklaas heeft de komende weken zijn intrek genomen in Slot Zeist. Voor het gemeentehuis ontving de goedheiligman de sleutel van het Slot uit handen van burgemeester Koos Janssen. Waarna hij op zijn paard met zijn gevolg door het centrum van Zeist trok. Voor alle kinderen waren er pepenoten en ander lekkers. Van de Sint mogen alle kinderen de komende weken hun schoen zetten.

Pieten om in te lijsten
Koele piet op weg naar het gemeentehuis
Intocht van Sinterklaas in Zeist.
Intocht van Sinterklaas in Zeist.
Worteltjes piet
Intocht van Sinterklaas in Zeist.

Oh kom er eens kijken op het Slot van Sinterklaas

​​Op zaterdag 23 en zondag 24 november opent op verzoek van velen het Slot van Zeist voor de 7e jaar op rij haar deuren voor het verblijf van Sinterklaas en zijn Pieten. Neem een kijkje in de slaapkamer van de Sint en de slaapkamer van de Elite Pieten. Schuif aan tafel in de eetzaal van Sinterklaas. Help mee in de Pietenbakkerij, Sorteer mee in de Postkamer.  Kom Sinterklaas en zijn pieten meebeleven in Slot Zeist.

.

Een worteltje van de Burgemeester voor Americo
Voor alle kinderen was er lekkers

Naar voor, Naar achter, Naar links, Naar rechts
Sleutel van het Slot voor de Sint
Coole Piet
Spannend
Vol verwachting klopt ons hart
De pakjes express is in Zeist

Tickets zijn te bestellen via www.slotvansinterklaas.nl. Graag tot dan!

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More