Search
Close this search box.

Eerste Pakfietsen op proef in Zeist

Pakfiets is fiets lease initatief van Kringloop Zeist voor bedrijven in Zeist. Supply value en Samen voor Zeist nemen de eerste 2 lease fietsen in ontvangst voor de deur van de kringloop winkel op de Johannes Postlaan #Leasefiets #Fiets #Zeist #Duurzaam #Utrecht #Kringloop #Supplyvalue #SamenvoorZeist #S4Z

Kringloopwinkel Zeist E.O lanceert leasefietsen voor bedrijven.

Daar gaan Menno van Drunen van Supply Value en Ingrid Wong van Samen voor Zeist op de eerste Pakfietsen. Ze kregen deze eerste leasefietsen van de Kringloop namelijk een jaar gratis op proef. De fietsen zijn door de Kringloop opgeknapt en worden door de Kringloop onderhouden en waar nodig gerepareerd. De leasende bedrijven bieden hiermee hun medewerkers een fiets om naar afspraken in de buurt te gaan of even een boodschap te doen.

Pakfiets is fiets lease initatief van Kringloop Zeist voor bedrijven in Zeist. Supply value en Samen voor Zeist nemen de eerste 2 lease fietsen in ontvangst voor de deur van de kringloop winkel op de Johannes Postlaan


“Omdat Samen voor Zeist ervoor heeft gezorgd dat we Supply Value hebben ontmoet en zij ons enorm hebben geholpen met de ontwikkeling van dit concept,” vertelt directeur Riet Lenting van Kringloop Zeist. “We hebben al jaren een fietsenwerkplaats waar we fietsen helemaal opknappen. Veel van die fietsen delen we uit aan mensen die ze hard nodig, zoals vluchtelingen, maar als sociaal werkbedrijf moeten we ook geld verdienen. We bedachten zelf de leasefiets voor bedrijven maar hadden geen idee hoe we het verder aan moesten pakken. Nu hebben we dankzij Supply Value een plan, een contract en een folder. En we snappen een beetje beter hoe bedrijven denken als het gaat om de aanschaf van vervoersdiensten.”

Supply Value is aangesloten bij netwerkorganisatie Samen voor Zeist om connectie te maken met lokale organisaties die maatschappelijke impact maken. Menno van Drunen, directeur en oprichter van het bedrijf: “Wij helpen graag door onze kennis en kunde te delen. Maar we gaan vanmiddag ook met een hele groep medewerkers helpen bij het sorteren en in de winkel plaatsen van ingeleverde kleding en andere spullen.”

Ook Ingrid Wong van Samen voor Zeist is enthousiast over de Pakfiets. “Het is een prachtig voorbeeld wat de samenwerking van maatschappelijke organisaties en bedrijven kan opleveren. Beide organisaties hebben weer iets meer van elkaar geleerd en deze fiets is een mooi tastbaar resultaat. Hopelijk zijn er meer bedrijven die een Pakfiets gaan leasen, wij gaan er in ieder geval enthousiast reclame voor maken.”

Pakfiets is fiets lease initatief van Kringloop Zeist voor bedrijven in Zeist.

Meer weten kijk op de website van Kringloop Zeist fietsen leasen.

Gebruikers van de Werkwinkel in Den Dolder kunnen gratis gebruik maken van de Pakfiets van Samen voor Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More