Search
Close this search box.

Trucksparade verlicht Zeist 

Verlichte truckparade traditie in ere hersteld. Zeist komt kijken maar minder uitbundig dan voorheen. Levert wel mooie plaatjes op.

Zaterdagavond 17 december werd in Zeist een traditie in ere hersteld. De Winterwonderland verlichte truck parade bracht veel Zeistenaren op de been om naar de prachtig in kerstversiering uitgedoste vrachtwagens te bekijken. De stoet bestond uit in totaal 38 verlichte trucks, die eerst tweemaal een rondje door het centrum maakte om vervolgens een route langs de verschillende wijken te maken. Verschillende horeca ondernemingen hadden een buitenbarretje neergezet waardoor er een gezellige sfeer in het centrum was. Vooral ouders met kleine kinderen maakte van de gelegenheid gebruik om in kerstfeest met een vrachtwagen op de foto te gaan. 

Verlichte Truckparade van Winterwonderland trekt door Zeist

De kou, de voetbal en misschien een beetje uitstoot schaamte zorgde ervoor dat het Zeist niet zo massaal uitliep als voor de corona lockdown. Misschien moeten gewoon weer een beetje wennen dat dit soort activiteiten leuk zijn om te bezoeken. De komende weken heeft Winterwonderland Zeist nog een hoop activiteiten op het programma staan.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More