Over Ons

Mel Boas is afgestudeerd bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de automatisering besloot hij zijn passie te volgen. Hij heeft een studie aan de Fotoacademie Amsterdam opgepakt en afgerond.

Zijn motto is: ‘sfeer verbeelden’  dat komt tot uitdrukking in foto’s voor journalistiek, media, bedrijfs- en evenementreportages en portretten. Bovendien verbeeldt Mel Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de lokale samenleving: het samenspel van bewoners, politiek, bedrijven en instellingen.

‘Daar waar mensen, gebeurtenissen en locaties samenkomen, gebeurt er zoveel wat de moeite waard is in beeld te brengen. Ik let daarbij extra op het verhaal achter het beeld en bijzondere standpunten, letterlijk en figuurlijk.’ Hij bekijkt situaties in de wereld met een ingetogen humor, die hij vervolgens vastlegt.

‘Als ik om me heen kijk is er altijd wat te ontdekken. Eenmalige of juist dagelijks terugkerende gebeurtenissen, zakelijk of in de persoonlijke sfeer. Dat kan vrolijk zijn: de humor ligt op straat. Maar ook verdrietig. Het maakt me blij als ik ontmoetingen mogelijk maak tussen mensen van allerlei achtergronden en bezigheden.’

Met ZeistinBeeld.nl brengt Mel Boas de Zeister leefomgeving dagelijks op bijzondere wijze in beeld te brengen.

Ga naar www.boasphoto.nl voor een kennismaking met zijn werk. Voor vragen, opdrachten of offertes kunt u altijd contact opnemen via e-mail  of telefoon (0654912594).

ZeistinBeeld.nl 

Op ZeistinBeeld.nl vindt u actuele (straat)foto’s uit de hele gemeente Zeist. Wij verrassen u 1 tot 3 keer elke dag met bijzondere en unieke beelden. Gemaakt op verschillende momenten van de dag en vanuit allerlei invalshoeken. Zo ervaart u visueel van wat er gebeurt en leeft, op één plek.

Op ZeistinBeeld.nl plaatsen wij berichten met foto’s (minimaal 1, meestal meerdere) en korte tekstjes over:

  • Berichten vanuit de lokale samenleving, zoals opvallende en/of belangrijke initiatieven, standpunten of signalen van groepen bewoners, maatschappelijke instellingen, vrijwilligers e.d.
  • Nieuws over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen: zowel bewoners, bedrijven, instellingen
  • Human Interest: persoonlijke uitspraken en verhalen over en van (on)bekende Zeistenaren
  • Aansprekende evenementen, jubilea, grote feesten e.d.
  • Incidenten, zoals in het verkeer of anderszins
  • Belangrijke uitspraken, besluiten en plannen van de gemeente, en ook de concrete gevolgen ervan voor de bevolking

Berichten zijn van allerlei aard: serieus, vrolijk, kritisch of ontroerend. Het is altijd iets wat u als Zeistenaar aangaan en interesseert. Ook waardevol voor bijvoorbeeld politici, die zo nog beter weten wat er leeft.

We vragen ook u mee te helpen. Heeft u geschikte foto’s, nieuwstips of bepaalde ideeën en wensen? Graag. Klik hier voor de contact.