Webshop fotografie

Welkom op de Fotowebshop van ZeistinBeeld.nl. Hier besteld u foto’s van de verschillende door ZeistinBeeld.nl gefotografeerde evenementen. U kunt hier een digitaal bestand bestellen voor de prijs van 1 A4 vergroting of direct prints bestellen bij ons eigen foto vaklab. De foto’s worden vervolgens per post op een door u aangegeven adres bezorgd. Als uw foto niet in onze webshop staat kunt u via ons contact formulier vragen om de foto’s in onze webshop te plaatsen zodat u deze foto’s eenvoudig kunt bestellen.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl
%d bloggers liken dit: