Search
Close this search box.

Effe checken

Gisteravond was ik als fotograaf bezig om een aantal nachtopnames te maken van de nieuwe autoboulevard bij Huis ter Heide. Toen de Rijkspolitie toch even kwam controleren wat deze man met camera en statief precies aan het doen was.  Ik heb ze nog uitgenodigd voor een fotoshoot op het plaats delict. Helaas gingen ze daar niet op in. gecontroleerd door de rijkspolitie uit driebergen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More