Search
Close this search box.

Effe checken

Gisteravond was ik als fotograaf bezig om een aantal nachtopnames te maken van de nieuwe autoboulevard bij Huis ter Heide. Toen de Rijkspolitie toch even kwam controleren wat deze man met camera en statief precies aan het doen was.  Ik heb ze nog uitgenodigd voor een fotoshoot op het plaats delict. Helaas gingen ze daar niet op in. gecontroleerd door de rijkspolitie uit driebergen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More