Search
Close this search box.

Belle Mode 5 jaar op het Belcour

 

Bella Mode 5 Jaar.

Bella Mode vierde vandaag dat zij 5 jaar op het Belcour in Zeist gevestigd zijn. Om dat te vieren kon iedere winkelbezoeker een ijsje krijgen. De Welpen van de woudlopers waren weer op ruil jacht. Met niets beginnen en ruilen tot je een … hebt. Er zijn mensen miljonair mee geworden.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More