Search
Close this search box.

Verkeerspraktijkdiploma voor leerlingen van de Stuifheuvel

Afgelopen week zijn leerlingen van onder andere basisschool de Stuifheuvel  actief bezig geweest met het behalen van een verkeerspractijk diploma. Hiervoor legden zij per fiets een parcours af door het centrum van Zeist.

Verkeerspraktijk diploma voor kinderen van de Stuifheuvel
Verkeerspraktijk diploma voor kinderen van de Stuifheuvel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More