Search
Close this search box.

Ongeluk A28 De snelweg was ruim 5 uur dicht.

 

Gisteren heeft zich een vrij ernstig ongeluk voorgedaan op de A28 bij de overkapping. Een bestelbusje is op de vangrail terecht gekomen. Het busje is een aantal meters over de vangrails gegleden tot hij uiteindelijk tegen een lantaarnpaal in de midden berm tot stilstand kwam. Hierdoor zijn de 2 inzittende bekneld geraakt. De verschillende hulpdiensten  zijn met met man en macht bezig geweest om de beide mannen te bevrijden. Er werd deelgenomen aan de reddingsactie door twee  ANWB trauma helikopters.

Door het ongeval ontstond een enorme verkeerschaos rondom Zeist. Waarvan de gevolgen tot ver in de omtrek merkbaar waren.

Het is een grote fotoserie geworden waarin je goed kan zien hoe de hulpdiensten samenwerken.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More