Ongeluk A28 De snelweg was ruim 5 uur dicht.

 

Gisteren heeft zich een vrij ernstig ongeluk voorgedaan op de A28 bij de overkapping. Een bestelbusje is op de vangrail terecht gekomen. Het busje is een aantal meters over de vangrails gegleden tot hij uiteindelijk tegen een lantaarnpaal in de midden berm tot stilstand kwam. Hierdoor zijn de 2 inzittende bekneld geraakt. De verschillende hulpdiensten  zijn met met man en macht bezig geweest om de beide mannen te bevrijden. Er werd deelgenomen aan de reddingsactie door twee  ANWB trauma helikopters.

Door het ongeval ontstond een enorme verkeerschaos rondom Zeist. Waarvan de gevolgen tot ver in de omtrek merkbaar waren.

Het is een grote fotoserie geworden waarin je goed kan zien hoe de hulpdiensten samenwerken.

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: