Search
Close this search box.

Moestuin bewoners flats op de dreef

Tweede Paasdag waren bewoners uit de flats op Vollenhoven druk met opknappen, spitten en zaaien in hun kweekbakken aan de dreef in Zeist. In het het park naast de flats en OBS Op Dreef hebben ongeveer 25 bewoners ieder hun eigen kweek bak van 2×2. Dit initiatief van het wijkteam is ongeveer 2 jaar geleden gestart met kleine bakken. Nu zijn er voor bewoners, die dat leuk vinden ongeveer 20 bakken beschikbaar. Ieder kan zijn groene vingers bekwamen in zijn of haar eigen bak. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein van de moestuin.

Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist
Moestuin op de Dreef in Zeist

20140421_MB79264 20140421_MB79777

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More