Search
Close this search box.

Jeugd in het centrum voelt zich in de steek gelaten.

De jongeren in het centrum van Zeist voelen zich in de steek gelaten door alle organisaties, die zich bezig houden met jeugd. In verschillende wijken hangplekken zijn aangelegd voor jongeren. Waar ze kunnen zitten.

In het centrum zoeken ze vaak een plek in de buurt van de Jumbo of Albert Hein. Helaas worden ze daar vaak weggestuurd. Ze hebben zich nu teruggetrokken in het Bethamieplein bij het busstation. Ze zijn bang dat ze binnenkort daar ook worden weggestuurd.

Jongeren zoeken hangplek in centrum
Jongeren zoeken hangplek in centrum
Jongeren zoeken hangplek in centrum
Jongeren zoeken hangplek in centrum

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More