Search
Close this search box.

Koningsspelen

Vandaag één dag voor de eerste koningsdag waren de tweede koningspelen. In Zeist werden er centrale koningsspelen georganiseerd door SportService MiddelNederland. Negen Zeister basisscholen hebben deelgenomen aan verschillende binnen en buiten activiteiten In en rondom het zwembad Dijnselburg en de sporthal. – Later een uitgebreidere reportage.

Samen plezier maken op Koningspelen in en om Dijnselburg
Samen plezier maken op Koningspelen in en om Dijnselburg

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More