Search
Close this search box.

Slotenpaal op Huis ter Heideweg

De door ons gefotografeerde slotenpaal staat op de huis ter Heideweg op de parkeerplaats van Installatiebedrijf J.C. Kersbergen Huis ter Heideweg 15  in Zeist. De functie is ons nog volledig onduidelijk. Mogelijk heeft de paal iets te maken met de betonnen mannen, die op het pand zitten. Had de kunstenaar nog wat beton over. Tips over de oorsprong van deze mysterieuze paal blijven welkom op onze Facebook pagina. 

De installateurs van de Huis ter Heideweg - Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg – Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg - Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg – Oog op Zeist
Waar staat deze paal met sloten? Wat is zijn functie?  waarom staat hij daar?
Waar staat deze paal met sloten? Wat is zijn functie? waarom staat hij daar?

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More