Search
Close this search box.

Slotenpaal op Huis ter Heideweg

De door ons gefotografeerde slotenpaal staat op de huis ter Heideweg op de parkeerplaats van Installatiebedrijf J.C. Kersbergen Huis ter Heideweg 15  in Zeist. De functie is ons nog volledig onduidelijk. Mogelijk heeft de paal iets te maken met de betonnen mannen, die op het pand zitten. Had de kunstenaar nog wat beton over. Tips over de oorsprong van deze mysterieuze paal blijven welkom op onze Facebook pagina. 

De installateurs van de Huis ter Heideweg - Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg – Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg - Oog op Zeist
De installateurs van de Huis ter Heideweg – Oog op Zeist
Waar staat deze paal met sloten? Wat is zijn functie?  waarom staat hij daar?
Waar staat deze paal met sloten? Wat is zijn functie? waarom staat hij daar?

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More