Search
Close this search box.

Sam helpt zijn oma

Mensen van Zeist: Sam helpt zijn oma

De oude boom uit de tuin van de famillie Klasen Jonker van de Dolderseweg uit Den Dolder is niet meer.. Of toch? De boom is nu in de tuin terug te vinden in de vorm van houtsnippers en zal de borders bedekken en het onkruid weghouden onder de laurierbomen. Sam helpt zijn oma om op de laatste dag van de mei vakantie kruiwagens vol houtsnippers te scheppen en uit te rijden in de tuin.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More