Search
Close this search box.

Weekje te vroeg – Opendag Diaconessehuis Zeist.

“Mijnheer de fotograaf u bent een weekje te vroeg en mag nu zonder toestemming geen foto’s maken. De opendag van het Zeister Diakonessehuis is pas volgende week.” Op Zaterdag 17 mei bent u van 10:00-17:00 van harte welkom met al uw stadsgenoten voor een gevarieerd programma. U krijgt een kijkje kijkje achter de schermen van het ziekenhuis. Door rondleiding door operatiekamers en allerlei interessante en leuke activiteiten leert u wat er achter de schermen van het ziekenhuis allemaal gebeurt. ”

“Bedankt mijnheer de portier.  Dan ga ik snel voordat mijn ½ uur gratis parkeren voorbij is.”

Meer weten over de opendag van het Diakonessehuis Zeist. Kijk hier!

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More