Weekje te vroeg – Opendag Diaconessehuis Zeist.

het Diakonessenhuis tijdens regenachtig weer Zeist

“Mijnheer de fotograaf u bent een weekje te vroeg en mag nu zonder toestemming geen foto’s maken. De opendag van het Zeister Diakonessehuis is pas volgende week.” Op Zaterdag 17 mei bent u van 10:00-17:00 van harte welkom met al uw stadsgenoten voor een gevarieerd programma. U krijgt een kijkje kijkje achter de schermen van het ziekenhuis. Door rondleiding door operatiekamers en allerlei interessante en leuke activiteiten leert u wat er achter de schermen van het ziekenhuis allemaal gebeurt. ”

“Bedankt mijnheer de portier.  Dan ga ik snel voordat mijn ½ uur gratis parkeren voorbij is.”

Meer weten over de opendag van het Diakonessehuis Zeist. Kijk hier!

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: