Search
Close this search box.

Weekje te vroeg – Opendag Diaconessehuis Zeist.

“Mijnheer de fotograaf u bent een weekje te vroeg en mag nu zonder toestemming geen foto’s maken. De opendag van het Zeister Diakonessehuis is pas volgende week.” Op Zaterdag 17 mei bent u van 10:00-17:00 van harte welkom met al uw stadsgenoten voor een gevarieerd programma. U krijgt een kijkje kijkje achter de schermen van het ziekenhuis. Door rondleiding door operatiekamers en allerlei interessante en leuke activiteiten leert u wat er achter de schermen van het ziekenhuis allemaal gebeurt. ”

“Bedankt mijnheer de portier.  Dan ga ik snel voordat mijn ½ uur gratis parkeren voorbij is.”

Meer weten over de opendag van het Diakonessehuis Zeist. Kijk hier!

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More