Search
Close this search box.

Vrijwilligers van de Ezelsociëteit

Mensen van Zeist: Gwen & Rik vrijwilligers bij de Ezel sociëteit. Deze twee jongelui zijn ieder week te vinden op de ezel sociëteit achter Hotel oud London om te helpen met het verzorgen van de ezels.

Ezel van de Ezelsociteit
Ezel van de Ezelsociteit

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More