Search
Close this search box.

Phoenix Jongens A2 Kampioen

Nu de zomer nadert lopen vele sportcompetities tegen het einde van het wedstrijdseizoen aan. De winnaars, kampioenen worden zo langzamerhand bekend. Op veel sportvelden in Zeist wordt dan ook feest gevierd. Het afgelopen weekend was het raak op het veld bij Phoenix. In een zinderende wedstrijd wisten de jongens van de A1 het kampioenschap te veroveren op een van hun groter rivalen Kampong jongens A2. De uitslag was 3-2.

Toegejuicht door de jongens van de D1 maakte zij er een mooie pot wedstrijd van. Daarna moesten zij snel het hoofdveld af om plaats te maken voor de volgende kampioenswedstrijd.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Phoenix Jongens A2 Kampioen
Phoenix Jongens A2 Kampioen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More