Phoenix Jongens A2 Kampioen

Nu de zomer nadert lopen vele sportcompetities tegen het einde van het wedstrijdseizoen aan. De winnaars, kampioenen worden zo langzamerhand bekend. Op veel sportvelden in Zeist wordt dan ook feest gevierd. Het afgelopen weekend was het raak op het veld bij Phoenix. In een zinderende wedstrijd wisten de jongens van de A1 het kampioenschap te veroveren op een van hun groter rivalen Kampong jongens A2. De uitslag was 3-2.

Toegejuicht door de jongens van de D1 maakte zij er een mooie pot wedstrijd van. Daarna moesten zij snel het hoofdveld af om plaats te maken voor de volgende kampioenswedstrijd.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Phoenix Jongens A2 Kampioen

Phoenix Jongens A2 Kampioen

Voor Jou Uitgezocht