Search
Close this search box.

Mijnheer Keurentjes ijzersterk in koersbalcompetitie

Iedere dinsdag wordt er in  Woonzorgcentrum Vredenoord Koersbal gespeeld. Deze activiteit voor bewoners is vergelijkbaar met het Franse Jeu de Boule. Het wordt binnen gespeeld. De heer Keurentjes was ook gisteren weer niet te verslaan door alle andere deelnemers. De organisatie van deze spelmiddag ligt in handen van vrijwilligers.

Koersbal in Vreedenoord
Koersbal in Vreedenoord
Koersbal in Vreedenoord
Koersbal in Vreedenoord
De winnaar Keurentjes Winnaar van Koersbal in Vreedenoord
De winnaar Keurentjes Winnaar van Koersbal in Vreedenoord

 

 

Woonzorgcentrum Vredenoord
Prins Alexanderweg 2
3712 AA Huis ter Heide

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More