Search
Close this search box.

De Kracht van Verbeelding

Zeist kent vele ondernemers. Die brengen wij ook graag in beeld. Esther van Dijk is zo’n ondernemer. Ze is recent een eigen coachings- en trainingspraktijk gestart en organiseert woensdag 21 mei een workshop over Verbeeldingskracht in VillaMooiZeist. Mocht je hier meer over willen weten kijk dan op www.hetwerkveld.nl
Esther van Dijk HetWerkveld.nl - De kracht - Oog op Zeist
Esther van Dijk HetWerkveld.nl – De kracht – Oog op Zeist

Een avond workshop om inspiratie op te doen en kennis te maken met Het Werkveld en met flex- en netwerkplek Villa Mooi Zeist

  • Datum: woensdagavond 21 mei 2014
  • Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
  • Prijs: € 20,- excl BTW
  • Locatie: Villa Mooi Zeist, Utrechtseweg 9, 3704 HA Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More