Search
Close this search box.

Slecht weer! – “Toch even balletje trappen.”

Slecht weer! – “Toch even balletje trappen.” De hele dag binnen zitten is niks. Als je de kans krijt gaan we toch even een balletje trappen op een van de vele trapveldjes, die er in Zeist zijn aangelegd. Misschien is hij zich wel aan het voorbereiden op de Zeistcup.

De Zeist Cup is een straatvoetbalbuurtcompetitie die op initiatief van de gemeente Zeist wordt georganiseerd. Tijdens dit toernooi kun je voetballen in je buurt en wijk. Iedereen tussen de 7 en 17 jaar kan meedoen.

Deze week zijn de voorrondes

Datum Tijd Locatie
Di 13 mei 17.00 – 20.00 SV Saestum
Wo 14 mei 17.00 – 20.00 Voetbalkooi Vrijheidsplein
Do 15 mei 17.00 – 20.00 Voetbalkooi A. Foxlaan
Den Dolder
Vr 16 mei 17.00 – 20.00 BZO gebouw, Pr Irenelaan 71E
Ma 19 mei 17.00 – 20.00 Voetbalkooi MaMeJoh
 Meer weten op Zeistcup.nl

 

Slecht weer! - "Toch even balletje trappen."
Slecht weer! – “Toch even balletje trappen.”

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More