Theehuis – Les Abeilles

Theehuis Les Abeilles is een van de schuchtere horeca pareltjes van Zeist. Verscholen in een hoekje van de Broederplein is het een uitstekende plek om na een wandeling door Zeist een kopje thee of koffie te gaan drinken. Theehuis Les Abellies ligt aan de buitenkant van het Broederplein en de kruising met de Lageweg. Het beschikt over een eigen terras waar je uitkijkt op Het Slot Zeist.
Theehuis les abeilles zeist

Theehuis les abeilles zeist

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist 20140427_MB71782 Oog op ZeistUitbater Peter Onderwater serveert u graag een van de vele bijzondere soorten thee in uw eigen potje.  Hij serveert u graag een overheerlijke handgemaakte cappuccino.

Theehuis Les Abeilles 
Lageweg 23
3703 CA   Zeist

Geopend Donderdag tot Zondag van  11:00 – 17:30
Telefoonnummer 030 691 3056
E-mailadres info@lesabeilles.nl

Oog op Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: