Search
Close this search box.

Zeist krijgt eigen pyramide in de Stinkens stadstuin

Zeist krijgt zijn eigen pyramide in de Stinkens stadstuin. Tot de opening op 24 mei mag je er nog niet op lopen. Daarna wordt het een mooie uitkijk en speelplek over de rest van het terrein. Het Stinkens  terrein is de vroeger de locatie van orgelpijpenfabriek Stinken.

Op Zondag 25 mei is het de laatste zondag van de maand mei. Een prachtig moment om een kijk je te gaan nemen in de stadstuin. Het promotieteam Leuk in Zeist organiseert, die dag weer een leuk activiteit. Waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Tijdens de actie Koop in Zeist – Win ’n Prijs wordt deze maand het spel Petje op – Petje af gespeeld. Met de vragen wordt uw kennis van Zeist getest. Later meer over deze actie en de andere activiteiten op Zondag de 25ste.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More