Search
Close this search box.

Ander Oog Op Zeist

Gisteren op een van onze fototochten werden wij zelf gespot door een van de auto’s van Cyclomedia. Dit bedijf maakt geautomatiseerde straatbeelden voornamelijk voor de zakelijke markt. Je krijgt beelden zoals bij Google streetview.

Cyclomedia inventariseert Zeist
Cyclomedia inventariseert Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More