Search
Close this search box.

Een kijkje in de Keuken bij de Hermitage

Een kijkje in de keuken van de Hermitage bij chef Robin. Gisteren werd ons een klein kijkje in de keuken gegund bij de Hermitage. Vandaag is de Hermitage actief op de Conclusion Business Trophy waar zijn voor alle 400 deelnemers en begeleiders een mooi diner serveren.

Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Robin Chef van de Hermitage gerecht serveren
Chef Robin Drega van de Hermitage en zijn keuken team
Chef Robin Drega van de Hermitage en zijn keuken team

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More