Search
Close this search box.

Een kijkje in de Keuken bij de Hermitage

Een kijkje in de keuken van de Hermitage bij chef Robin. Gisteren werd ons een klein kijkje in de keuken gegund bij de Hermitage. Vandaag is de Hermitage actief op de Conclusion Business Trophy waar zijn voor alle 400 deelnemers en begeleiders een mooi diner serveren.

Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Chef Robin Drega van de Hermitage
Robin Chef van de Hermitage gerecht serveren
Chef Robin Drega van de Hermitage en zijn keuken team
Chef Robin Drega van de Hermitage en zijn keuken team

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More