Search
Close this search box.

Rokjesdag in Zeist

Gisteren was het de eerste zomerse dag in Zeist. Je kon het meteen merken aan het straatbeeld. Het was namelijk shortjesdag volgens mijn dochter. Om Martin Bril te eren wil ik gisteren toch uitroepen tot de eerste rokjesdag 2014 in Zeist.

Oog op Zeist

Rokjesdag op het Belcour
Rokjesdag op het Belcour

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More