Search
Close this search box.

Rokjesdag in Zeist

Gisteren was het de eerste zomerse dag in Zeist. Je kon het meteen merken aan het straatbeeld. Het was namelijk shortjesdag volgens mijn dochter. Om Martin Bril te eren wil ik gisteren toch uitroepen tot de eerste rokjesdag 2014 in Zeist.

Oog op Zeist

Rokjesdag op het Belcour
Rokjesdag op het Belcour

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More