Search
Close this search box.

De verkeersergernis van Karim Bachtour

Karim Bachtour maakt zich ernstig zorgen over de gevaarlijke bocht voor zijn deur in Couwenhoven. Vlak bij het tunneltje naar de Clomp wordt ontzettend hard gereden.  Op dit moment heeft de gemeente Zeist een actie om verkeersergernissen te melden bij de gemeente.

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More