Search
Close this search box.

Een avondwandelingetje met de hond

Meneer Verseveld van de Prinses Margrietlaan vist ook graag in de vijver op het Oranje Nassauplein in Kerckebosch. Als hij ’s avonds een wandelingetje maakt met zijn hondje gaat hij vast wat voer strooien op zijn visplekje aan vijver.  Zijn hondje vindt de koekjes, die eigenlijk voor de karpers zijn ook erg lekker.

Meneer Verseveld van de Prinses Margrietlaan
Meneer Verseveld van de Prinses Margrietlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More