Search
Close this search box.

Fressini ijs ook voor viervoeters

Enorme doorbraak bij Fressini IJs uit Zeist. Naar nu blijkt is het ijs van Fressini niet alleen geliefd bij tweevoeters, maar ook bij viervoeters. De vorm van het hoorntje levert echter nog wat problemen op bij de nieuwe klanten. Geconfronteerd met dit probleem zegt Peter Brouwers van Fressini: “Wij overwegen een hoorntje in de vorm van een bot te gaan ontwikkelen. Wij zijn alleen erg druk met het openen van onze nieuwe winkel op de Slotlaan. Woef zal het nog even met een hoorntje moeten doen.”

Hoorntje in bolvorm op komst
Hoorntje in bolvorm op komst

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More