Search
Close this search box.

Expositie van Marjon Vink en Carly Paulsen

Tot afgelopen zondag 25 mei was de expositie van Marjon Vink en Carly Paulsen te zien in de centrale ruimte van P’Arts. Marjon en Carly zijn allebei lid van De Toets. De Toets is een vereniging voor amateur- en professionele kunstenaars in Zeist.

Rechts: Marjon Vink en Links: Carly Paulsen voor hun werk.
Rechts: Marjon Vink en Links: Carly Paulsen voor hun werk.

Meer weten over het werk van Carly Paulsen kan op haar website www.carlypaulsen.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More