Search
Close this search box.

Expositie van Marjon Vink en Carly Paulsen

Tot afgelopen zondag 25 mei was de expositie van Marjon Vink en Carly Paulsen te zien in de centrale ruimte van P’Arts. Marjon en Carly zijn allebei lid van De Toets. De Toets is een vereniging voor amateur- en professionele kunstenaars in Zeist.

Rechts: Marjon Vink en Links: Carly Paulsen voor hun werk.
Rechts: Marjon Vink en Links: Carly Paulsen voor hun werk.

Meer weten over het werk van Carly Paulsen kan op haar website www.carlypaulsen.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More