Search
Close this search box.

Kunstmarkt op Belcour

De kunstmarkt tijdens koopzondag trok kunstenaars uit heel Nederland aan om hun eigen gemaakte kunst te verkopen. Luna uit Zeist zag haar kans om haar eigen gemaakte armbanden te koop aan te bieden. Naast Luna waren er ook kunstenaars aangesloten bij De toets aanwezig.  De bezoekers aantallen vielen ondanks de campagne van Leuk op Zeist een beetje tegen. Toch was het gezellig toeven in het centrum.

Oog op Zeist Oog op Zeist 20140525_MLB5431 20140525_MLB5446 Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More