Search
Close this search box.

Kunstmarkt op Belcour

De kunstmarkt tijdens koopzondag trok kunstenaars uit heel Nederland aan om hun eigen gemaakte kunst te verkopen. Luna uit Zeist zag haar kans om haar eigen gemaakte armbanden te koop aan te bieden. Naast Luna waren er ook kunstenaars aangesloten bij De toets aanwezig.  De bezoekers aantallen vielen ondanks de campagne van Leuk op Zeist een beetje tegen. Toch was het gezellig toeven in het centrum.

Oog op Zeist Oog op Zeist 20140525_MLB5431 20140525_MLB5446 Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More