Search
Close this search box.

Burgerinitiatief Sarah en Carlijn plein

In 2011 hebben twee meisjes Carlijn van Loon en Sarah Blauw het voor elkaar gekregen bij de gemeente dat er een speeltuin werd aangelegd met een hockeytrainingsveldje.

Het is een prachtig burgerinitiatief van deze 2 dames. Om hen te eren is het speeltuintje aan de Tesselschadestraat naar hen vernoemd. Het is het Sarah en Carlijnplein geworden.  Het hockeyveldje is tot stand gekomen in samenwerking met SportCity. Het project was een samenwerkingsverband van waterbedrijf Vitens, woningbouwvereniging De Kombinatie en de gemeente Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More