Search
Close this search box.

Burgerinitiatief Sarah en Carlijn plein

In 2011 hebben twee meisjes Carlijn van Loon en Sarah Blauw het voor elkaar gekregen bij de gemeente dat er een speeltuin werd aangelegd met een hockeytrainingsveldje.

Het is een prachtig burgerinitiatief van deze 2 dames. Om hen te eren is het speeltuintje aan de Tesselschadestraat naar hen vernoemd. Het is het Sarah en Carlijnplein geworden.  Het hockeyveldje is tot stand gekomen in samenwerking met SportCity. Het project was een samenwerkingsverband van waterbedrijf Vitens, woningbouwvereniging De Kombinatie en de gemeente Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More