Search
Close this search box.

Rodaen verrassingsmenu

Blij verrast door verrassingsmenu van Rodaen in Bunnik.  We vonden het waardevol om zelf te ervaren wat onze adverteerders aanbieden. We hebben  het 3 gangen verrassingsmenu genomen.  Twee voor de prijs van 1 zoals dat op onze site staat.

De gerechten kunnen we niet verklappen. Wat we wel kunnen zeggen is dat het menu inhaakt op het seizoen. Het was ook erg lekker. We zaten binnen aan een tafeltje bij de open deur. De langskomende treinen hoor je nauwelijks.

Binnenkort gaan we nog een keer terug om een foto van een gevuld terras te maken.  Als jezelf naar Bunnik gaat vergeet vooral niet te vermelden dat je van de OogOpZeist aanbieding gebruik wil maken. Co stelt dat op prijs en wij ook.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More