Search
Close this search box.

Rodaen verrassingsmenu

Blij verrast door verrassingsmenu van Rodaen in Bunnik.  We vonden het waardevol om zelf te ervaren wat onze adverteerders aanbieden. We hebben  het 3 gangen verrassingsmenu genomen.  Twee voor de prijs van 1 zoals dat op onze site staat.

De gerechten kunnen we niet verklappen. Wat we wel kunnen zeggen is dat het menu inhaakt op het seizoen. Het was ook erg lekker. We zaten binnen aan een tafeltje bij de open deur. De langskomende treinen hoor je nauwelijks.

Binnenkort gaan we nog een keer terug om een foto van een gevuld terras te maken.  Als jezelf naar Bunnik gaat vergeet vooral niet te vermelden dat je van de OogOpZeist aanbieding gebruik wil maken. Co stelt dat op prijs en wij ook.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More