Oogje op: Danique Thuis

In de rubriek oogje op introduceren wij bekende en onbekende Zeistenaren.

Mijn naam is Danique Thuis en ik ben onlangs voor mijzelf begonnen als dramacoach voor kinderen en jongeren in de omgeving van Zeist. Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en als actrice, mijn hart ligt dus zowel bij het toneel als bij kinderen en jongeren. Spelplezier staat bij mij altijd voorop. Daarnaast zie ik vooral uitdaging in het begeleiden van het ontwikkelingsproces van kinderen, het vergroten van hun zelfvertrouwen en hun te laten stralen. Het creeëren van een veilige leeromgeving is daarbij een essentiele voorwaarde. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk kinderen en jongeren door middel van spel in hun kracht te zetten. Spel verbindt namelijk en maakt alles mogelijk wat in je het dagelijks leven onmogelijk acht. Ik vind het belangrijk om ieder kind de aandacht te geven die het verdient en ervoor te zorgen dat ze door middel van leuke afwisselende spelvormen naast veel plezier ook sterker in hun schoenen komen te staan.

Oog op Zeist

Ik geef verschillende toneelworkshops ,cursussen en individuele spelbegeleiding. Hierbij kunt u denken aan het vergroten van zelfvertrouwen, durven loslaten, lichaamshouding, stemgebruik, emoties en andere dingen waar uw kind behoefte aan heeft. Ook verzorg ik sociale vaardigheidstrainingen volgens de fysieke Rots en Watermethode. Meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.thuisintheater.nl. De eerstvolgende workshops zijn 22 juni en 13 juli, de cursussen starten in september 2014.

Informatie en aanmelden voor de workshops kan hier. 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: