Search
Close this search box.

Rabobank UHR maakt tuin bij Timon Behandelgroep weer leefbaar.

In mei is een ploeg van 8 Rabobank medewerkers  compleet, gewapend met emmers, harken, snoeischaren, krabber en bezems  aan het klussen geweest bij de Timon Reload Behandelgroep.  Onder leiding van de organisator  Huib heeft de groep veel werk verzet in de verwaarloosde tuin.

Albert van Schoohoven van team Rabobank UHR bij Timon
Albert van Schoohoven van team Rabobank UHR bij Timon

Twee terrassen schoon en de paden langs het pand, bloemborders onkruit vrij, nieuwe bloembakken gemaakt, struiken en heggen gesnoeid en als klap op de vuurpijl kwam er om 5 uur een auto vol met aarde en planten.

Timon Collega Bart had een heerlijke barbecue geregeld via slagerij      . We hebben er samen met de medewerkers van Timon, de Rabobank en de jongeren enorm van genoten. Zowel de Medewerkers van de Rabobank als de jongeren van Timon vonden het zeker voor  herhaling vatbaar.

Om privacy te beschermen van de cliënten van Timon zijn er geen foto’s van de barbecue.

In Zeist gebeurt er heel veel op het gebied van Maatschappelijk betrokken ondernemen. Vooral een organisatie als Samen voor Zeist is een aanjager binnen de regio van MBO activiteiten. Samen voor Zeist organiseert jaarlijks een maatschappelijke beursvloer. De klusactiviteit is tot stand gekomen als een match op de beursvloer in het afgelopen jaar.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug wil via MBO activiteiten in contact komen met verschillende groepen in de samenleving en hun belevingswereld. Door hulp in de praktijk te bieden via het verlenen van vrijwilligerswerk hoopt de Rabobank écht in contact te komen. Medewerkers van de Rabobank  worden gestimuleerd om zich op te geven voor een of meerdere MBO activiteiten. Zo is Albert van Schoonhoven, die normaal gesproken op het hoofdkantoor van Rabobank UHR zit vanmiddag lekker aan het kruien in de tuin.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Timon helpt jongeren, jongvolwassenen en hun ouders wanneer er problemen zijn met opgroeien en opvoeden. Hulp die bij voorkeur gegeven wordt binnen de eigen woon- en leefsituatie van de jongeren en jongvolwassenen. meer weten over timon www.timon.nl

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More