Search
Close this search box.

De Kanjers lopen de avond 4 daagse van Zeist

Wieteke Kleinhans put enorme energie het idee dat haar Kanjers dit jaar weer meelopen met de Avond 4daagse. Zelf kan ze door een net afgeronde chemokuur niet meelopen. Dat haar kanjers, dit jaar ook weer meelopen maakt haar ontzettend blij. De Kanjers zijn mensen uit Zeist met verschillende soorten van geestelijke handicap.

De leuke t-shirts zijn vorig jaar gesponsord door de van Tellingen Pul Stichting. Nu hebben alle deelnemers van de kanjers een pet op.

De kanjers van Wieteke Kleinhans
De kanjers van Wieteke Kleinhans
De kanjers van Wieteke Kleinhans
De kanjers van Wieteke Kleinhans
Wieteke Kleinhans
Wieteke Kleinhans

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More