Search
Close this search box.

Kinderzwerfboek, al van gehoord? Nee?

In juni is schrijfster Diet Groothuis schrijver van de maand bij Kinderzwerfboek.
Een kinderzwerfboek is een (kinder)boek waar je een sticker van Kinderzwerfboek op plakt (die bestel je hier: http://kinderzwerfboek.nl/), dat je eventueel nog even registreert op de site van Kinderzwerfboek.nl en vervolgens ergens in de openbare ruimte neerlegt zodat een kind het kan vinden en lezen.
Goed voor kinderen die weinig boeken hebben. Leuk voor alle kinderen die van lezen houden. Diet vind het spannend om een boek uit zwerven te sturen. Alsof je een kind de grote wijde wereld instuurt. Komt het goed terecht? Wordt het gevonden door een kind dat blij van hem wordt? Allemaal vragen waar Diet benieuwd naar is.
Het is zo mogelijk nog spannender om een zwerfboek te VINDEN. Alsof je onverwacht een cadeautje krijgt. Wie wordt daar nu niet blij van? Kijk hier voor meer informatie: http://www.dietgroothuis.nl/nieuws/schrijver-van-de-maand-bij-kinderzwerfboek/
Om Diet’s laatste dichtbundel “Waar ik ben” met kinderen te lezen, hoef je niet perse op zoek naar een zwerfboek. Je kan het ook bestellen.  Het kan op de site van Diet Groothuis of bij Kramer en van Doorn.
Vermeld bij je bestelling dat je  het gezien hebt op OogOpZeist.nl
Al eerder deze maand hadden wij een bericht over Diet: “Gele Dingendag – Diet Groothuis wint Poeziester in Belgie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More