Search
Close this search box.

Avond4Daagse De Laatste loodjes

De laatste loodjes zijn het allerzwaarst dat is de uitdrukking. Na de ontberingen in de regen van de twee dagen ervoor viel de laatste dag ontzettend mee voor de deelnemers. In een prachtig Zeister avondzonnetje werd er in optocht naar het defilé met de Burgemeester, Wethouders en Ben Werner de marsleider. Dit is een selectie van foto’s van de looptocht door het centrum. Hiervan zijn nog meer foto’s, die kan je hier zien en bestellen.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More