Search
Close this search box.

Het oranje gevoel van… Goede buren – de Panweg.

Goede buren op de panweg hebben samen het Oranje gevoel van … De rest van de buurt kijkt nog wat meewarig toe bij de ontluikend oranje stemming. Deze buren trekken eensgezind op om hun oranjegevoel te tonen.  We nodigen jullie  uit om ons te tippen over jullie oranje plekje in Zeist of Oranjebeleving in Zeist.  Je kan tips sturen via de contact pagina.

Deze serie loopt tot het einde van ons WK.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More