Search
Close this search box.

Het Oranje gevoel van: Toon – D.J. v. Nieuwenhuizenweg Austerlitz

Toon Ooik uit Austerlitz is er al helemaal klaar voor. Hij heeft vandaag zijn huis Oranje versierd. Dit doet hij altijd als Nederland aan een eindtoernooi mee doet. Verder helpt hij zijn buurman Ruud van der Bunt om de rest van de straat een Oranje tooi te geven. Ruud komt in een latere aflevering van deze serie aan de beurt

Oog op Zeist Oog op ZeistToon heeft naast een passie voor het Nederlands Elftal ook een passie voor Indianen. Waar hij een grote verzameling van blijkt te bezitten.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More