Search
Close this search box.

Het defilé van Willem

Ik had het genoegen om te zien dat dit jaar het defile van de 4 daagse aan 2 kanten van de Slotlaan werd afgenomen. Aan de kant van het gemeentehuis stond burgemeester en wethouders samen met Ben Werner. Aan de andere kant stond ik samen met Willem van der End.

Willen is al sinds de opening van het Figi in dienst van het Hotel. Iedereen, die ooit naar de film is geweest in de bioscoop zaal heeft zijn kaartje laten afscheuren door Willem. We kunnen wel zeggen Willem is een Bekende Zeistenaar. Ik vond het erg leuk om te zien hoe Willem zijn eigen defilé afnam vanaf het balkon van Figi. Het viel Willen op dat het minder druk was dan andere jaren. Vroeger deden er nog veel sportclubs mee aan de avond 4 daagse. Deze rol is nu voornamelijk overgenomen door de basisscholen.

Willem neemt nog 2 jaar van deze plek zijn eigen defilé af. Daarna gaat hij genieten van een welverdiend pensioen.

Meer foto’s zien en bestellen  van het defilé kan in onze fotowebshop

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Het defilé van Willem van der Endt
Het defilé van Willem van der Endt

Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More