Search
Close this search box.

Boekenmarkt op het Broederplein


Rust en een overmatig relaxed sfeer op de boeken en kunstmarkt  op het Broederplein.  Op het broederplein kon je vandaag rustig langs de boeken en kunst slenteren. Indrukwekkend waren de Iron Sculptures van Gideon Kalkman. De hele dag hing de regen als een zwaard voor Damocles boven de verschillende activiteiten in Zeist. Uiteindelijk heeft het weer geen van de evenementen echt in de weg gezeten.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Oog op Zeist

Oog op ZeistOog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More