Search
Close this search box.

Le object perdu

In het Nederlands vertaald is le object perdu het gevonden voorwerp. In het Frans betekent het het verloren voorwerp. Deze fles zal verloren blijven. Hij is achter gebleven na de boeken en kunstmarkt op het Broederplein op 2de Pinksterdag. Door het warme en drukkende weer zal dat zeker een dorstig kind hebben opgeleverd.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More