Search
Close this search box.

Le object perdu

In het Nederlands vertaald is le object perdu het gevonden voorwerp. In het Frans betekent het het verloren voorwerp. Deze fles zal verloren blijven. Hij is achter gebleven na de boeken en kunstmarkt op het Broederplein op 2de Pinksterdag. Door het warme en drukkende weer zal dat zeker een dorstig kind hebben opgeleverd.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More