Search
Close this search box.

Oranjecake bij de Koffietafel

Wie nog niet in de oranjestemming is moet zeker even langsgaan bij de Koffietafel. Je krijgt daar een heerlijke plak oranjecake met koffie/thee/cappuccino voor slechts 3,95 euro. En mocht je al wel in WK stemming zijn: ga ook dan zeker langs, want de Koffietafel is een aanwinst voor Zeist. Te vinden op de 1e Hogeweg 162. www.dekoffietafel.com

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More