Search
Close this search box.

Oranjecake bij de Koffietafel

Wie nog niet in de oranjestemming is moet zeker even langsgaan bij de Koffietafel. Je krijgt daar een heerlijke plak oranjecake met koffie/thee/cappuccino voor slechts 3,95 euro. En mocht je al wel in WK stemming zijn: ga ook dan zeker langs, want de Koffietafel is een aanwinst voor Zeist. Te vinden op de 1e Hogeweg 162. www.dekoffietafel.com

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More