Search
Close this search box.

Portretten Sound Souvenirs

Sound Souvenirs wordt georganiseerd in het kader van 75 jaar Zeister Muziekschool. Voor dit bijzondere project vormen de levensverhalen van bewoners van Woonzorgcentrum Vredenoord de basis. André Arends (Muziekschool) en Esther Daems (Kunstenhuis) brengen de gefilmde interviews en muziek samen (van o.a. Wim Sonneveld, Harry Bannink en Caudia de Breij) tot een interactieve voorstelling. Lees meerOp 15 juni om 15.00 uur in Zorgcentrum Vredenoord (kaarten aan de deur van Vredenoord) en op 22 juni om 12.45 uur tijdens de Dag der Kunsten, Slot Zeist.

-01_SoundSouvenirs_Pagina_1

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More