Search
Close this search box.

Like ons, volg ons, deel ons – win een Oogje Op fotoshoot.

Like us, follow us, share us en win een korte fotoreportage op www.oogopzeist.nl !

Iedere 100ste ‘Facebook like’ van www.facebook.com/oogopzeist.nl wint een OogjeOp fotoreportage op www.oogopzeist.nl.

Op dit moment hebben wij 436 mensen die ons leuk vinden op Facebook. De eerste gratis fotoreportage zal dus gewonnen worden door ‘like’ nr. 500. Vervolgens nr. 600, 700 etc. Onder onze trouwe volgers zullen wij ook een paar OogjeOp.. Fotoshoots verloten. Meld je aan via het contact formulier op oogopzeist.nl

Voorwaarden:

De winnaar moet binnen een straal van 15 km rondom Zeist wonen of bereid zijn om voor de fotoreportage naar Zeist te komen. De foto’s worden gepubliceerd op www.oogopzeist.nl en  gedeeld op onze social media.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Wel benieuwd wie er wint?  Houd OogOpZeist.nl in de gaten. 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More