Search
Close this search box.

Like ons, volg ons, deel ons – win een Oogje Op fotoshoot.

Like us, follow us, share us en win een korte fotoreportage op www.oogopzeist.nl !

Iedere 100ste ‘Facebook like’ van www.facebook.com/oogopzeist.nl wint een OogjeOp fotoreportage op www.oogopzeist.nl.

Op dit moment hebben wij 436 mensen die ons leuk vinden op Facebook. De eerste gratis fotoreportage zal dus gewonnen worden door ‘like’ nr. 500. Vervolgens nr. 600, 700 etc. Onder onze trouwe volgers zullen wij ook een paar OogjeOp.. Fotoshoots verloten. Meld je aan via het contact formulier op oogopzeist.nl

Voorwaarden:

De winnaar moet binnen een straal van 15 km rondom Zeist wonen of bereid zijn om voor de fotoreportage naar Zeist te komen. De foto’s worden gepubliceerd op www.oogopzeist.nl en  gedeeld op onze social media.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Wel benieuwd wie er wint?  Houd OogOpZeist.nl in de gaten. 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More