Search
Close this search box.

Schapenscheren op Heidestein

Op Heidestein, net buiten de gemeente grens van Zeist mochten de 60 schapen hun winterjas uitdoen. Geschoren door schapenscheerders uit Amerongen werden de schapen in een paar uur tijd geschoren. De vachten vonden gretig aftrek bij dames uit de buurt van Zeist. Die zoals Paola en Ingrid uit Bunnik de vachten gaan vervilten. Het Utrechts Landschap maakte er op Heidestein een gezellige happening van. Met een groot aantal standjes met activiteiten voor kinderen. Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More